2010. február 12., péntek

Risk management and liability in biotechnology and waste...

Beindult az egyetem, nem kicsit, nagyon...

Talán túl váratlanul ért minket a lappföldi kirándulás után, nem tudom megítélni... a tanárok egy része nagyon normális, sőt az "Environmental law seminar" vezetője kiköpött Harmathy Attila (tehát Szabcsa odaáig van érte :D), aranyos, kedves papa, akinek hála olyan szar témából kell beadandót írnunk, hogy a fülünk ketté áll: Risk management and liability in biotechnology and waste... magyarul se tudnék nagyon sok mindent hozzáfűzni, nem hogy angolul :D a másik óra, amire beadandót kell írni hétfőre a "Protection in the International Law", hát... a tanár és az óra valami borzalmas :D halkan beszél, nem lehet érteni, iszonyat sok anyagot felad, amiből készülni kellene a következő órára, mert bár "lecture course" (értsd: benn ülsz, jegyzetelsz és csók), ettől függetlenül ő úgy gondolja, hogy aktív órai közreműködés kell ahol kérdésekre válaszolva átbeszéljük ezeket az olvasmányokat... több mint izgalmas...

Ezt leszámítva minden a legnagyobb rendben van :)

Lassan beindul a szauna időszak, szóval heti 2x felmehetünk a 8. emeletre ingyen szaunázni, a bulik egyre jobbak, ma este Szabcsánál lesz házibuli :P s hamarosan elugrunk Tallinnba is, hogy felmérjük a terepet még a csoporttársak látogatásai előtt! :)

Mindeközben valahol távol, a hófödte Észak-Magyarországon, Kétbodonyban egy maroknyi, mindenre elszánt csapat, kb. 50 fő dacol az elemekkel, az alkohollal és próbálja túlélni a vizsgafelejtő gyötrelmeit (a holnapi másnappal együtt):

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése